Toimitusehdot

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Kuvaksini. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on tutustuttava ennen tilausta voimassa oleviin toimitusehtoihimme.

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 28.7.2022 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen, kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme.

Yhteystiedot

Kuvaksini

Karjalantie 710

91200 Yli-Ii

Y-tunnus: 3136856-1

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.kuvaksini.fi ostoskorin kautta. 

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Tehdessään tilauksen, asiakkaan tilaustiedot lisätään asiakasrekisteriimme. Lue lisää rekisteriselosteestamme.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta veroerittelyineen, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. 

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan aina tilauksen yhteydessä. 

Kuvaksini-verkkokaupan maksupalveluntarjoajana ja maksun välittäjänä toimii Stripe ja Klarna

Stripe hyväksyy yleisimmät pankki-/luottokortit

https://stripe.com/en-fi

TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAPA

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. Riippuen tilauksen koosta, toimitamme tilauksenne joko pikkupakettina tai pakettina. Lähetysten toimittaja on Posti. Pikkupaketit toimitetaan suoraan tilausosoitteeseen ja pakettilähetykset tilausosoitetta lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. 

Pikkupaketti 5,50 €

Postipaketti 6,50€

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Huomioithan, että noutamatta jätetyistä paketeista joudumme veloittamaan käsittelykulut 15€. 

TOIMITUSAIKA

Lähetämme kaikki tilaukset tilausjärjestyksessä, ja yleisimmin toimitusaikamme on 1-5 vrk. Ilmoitamme poikkeavista toimitusajoista verkkokaupassa. Mikäli toimituksella on kiire, otathan etukäteen yhteyttä sähköpostitse 

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Virheettömällä ja käyttämättömällä tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen kustannuksista vastaa asiakas itse. Ota yhteyttä ennen palauttamista sähköpostilla sini.laurikainen@kuvaksini.fi. Palautusoikeus ei koske tilaustyönä tehtyjä tuotteita. Huomioithan, että noutamatta jätetty tilaus ei ole palautus, vaan siitä joudumme veloittamaan käsittelykulut 15€. 

ONGELMATILANTEET

Jos tuote on viallinen tai vaurioitunut kuljetuksessa, ota yhteyttä sähköpostilla sini.laurikainen@kuvaksini.fi niin sovimme asiasta tarkemmin. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.